Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Κατασκήνωση ΤΕΤΑΡΤΗ 19.6.2013


Τετάρτη 19 Ιουνίου σήμερα και το πρόγραμμα κύλησε ως εξής:

Πρωινή προσευχή  στο παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου, και Αγιογραφικό με θέμα την παραβολή του πλουσίου που παρέθεσε δείπνο.

Ακολούθησε η πρωινή γυμναστική των παιδιών και το δεκατιανό, που με μεγάλη χαρά έφαγαν τoυς λουκουμάδες που προσφέρθηκαν!

Η μέρα περιελάμβανε παραμονή στους χώρους του Ναού και προετοιμασία των ομάδων για την γιορτή  της λήξης, οπότε και τα παιδιά με τους ομαδάρχες τους κλήθηκαν να βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει και να φτιάξουν τη δική τους εφημερίδα, μ ε ελεύθερο θέμα, καθώς και να βρουν και να προβάρουν τα σκετς τους. Το αποτέλεσμα αυτής τους της δουλειάς οι γονείς και όλοι εμείς θα το απολαύσουμε την Κυριακή το απόγευμα!

Το μεσημεριανό σερβιρίστηκε με αρκετές ενστάσεις από όσους δεν αγαπούν τους «γίγαντες», παρ’ όλα αυτά όμως η θέληση όσων παιδιών δεν τους προτιμούσαν ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα το άδειασμα αρκετών πιάτων και την προσπάθεια πολλών άλλων γι’ αυτό! Για τη μεσημεριανή δοκιμασία τα παιδιά κλήθηκαν να γίνουν γλωσσοπλάστες και να παίξουν ένα παιχνίδι δημιουργίας λέξεων με σκοπό την αύξηση των πόντων υπέρ της ομάδας τους.

Αποκορύφωμα της ημέρας η προβολή ταινίας εντός του κινητού πλανηταρίου “Mini Planetarium” , που ενθουσίασε κατασκηνωτές και στελέχη.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις δραστηριότητες μας.































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου