Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Όμορφες στιγμές από την φετινή εκδήλωση της Εορτής Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Θήρας

Την περασμένη Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 και ώρα 19.30μμ, έλαβε χώρα στην κατάμεστη αυλή της Χριστιανικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, η φετινή Εορτή Νεότητας, με την οποία έκλεισε ένας ακόμη χρόνος συστηματικής κατήχησης στις ενορίες της Σαντορίνης. Παρουσία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Επιφανίου, πολλών κληρικών της Μητροπόλεως Θήρας και των πολιτικών αρχών της νήσου μας, τα παιδιά των κατηχητικών μας συντροφιών από όλες τις βαθμίδες της κατήχησης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα από ποιήματα, τραγούδια, σκετς και χορούς, ενθουσιάζοντας με την ζωντάνια, το κέφι και τον παλμό τους.

Το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, σε συνέχεια της επιτυχούς οργάνωσης της 1ης Διενοριακής Αθλητικής Εκδήλωσης το Σάββατο 25 Μαΐου στο Γήπεδο του Καμαρίου, κατάφερε με την χάρη του Θεού για μια ακόμη χρονιά να συγκεντρώσει και να ενώσει κάτω από την σκέπη της τοπικής μας εκκλησίας εκατοντάδες παιδιά και νέους από όλες τις Ενορίες της Σαντορίνης, τα οποία ανανέωσαν μέσα μας την ελπίδα και την πίστη ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας.

Την Εορτή Νεότητας έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Επιφάνιος, ευχαριστώντας τους γονείς, αλλά κυρίως τα παιδιά που δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στις κατηχητικές συντροφιές της Μητροπόλεως. Ενθάρρυνε τα στελέχη του Γραφείου Νεότητας, τους κατηχητές και τις κατηχήτριες, να συνεχίσουν με ζήλο και πίστη το έργο της κατήχησης  της νεολαίας και απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του διενοριακού ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5.


 Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου