Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Η λοιμωξιολόγος Ελένη Γιαμαρέλου - Γιατί κρύβεται ο φόβος πίσω απο τον εμβολιασμό στην εκπομπή «Επικαιρότητα» (18/1/2021)


Στην εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη μίλησε η Καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κα Ελένη Γιαμαρέλλου, σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2020. Ακούστε τι απαντάει η κατηρτισμένη επιστήμων και Καθηγήτρια σε φίλους, γνωστούς, συναδέλφους και ολόκληρο τον ελληνικό λαό, όταν την ρωτούν για τον εμβολιασμό και γιατί θεωρεί ότι κρύβεται ένας εν πολλοίς αδικαιολόγητος φόβος πίσω από το εμβόλιο του COVID-19: 

«Ο εμβολιασμός είναι εξαιρετικά ασφαλής, διότι όλοι φοβούνται τις παρενέργειες. Τουλάχιστον, τα δύο εμβόλια που έχουν αδειοδοτηθεί, δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά ασφαλή» είπε η κα Γιαμαρέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στα κινήματα του αντεμβολιασμού και στην παραπληροφόρηση για το θέμα του εμβολίου. 

Η κα Γιαμαρέλλου απαντά για το μέγεθος της ευθύνης και για το πόσο εύκολα ή δύσκολα εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι και η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων τα μέτρα προς την Κυβέρνηση, τα οποία επηρεάζουν τις τύχες ενός ολόκληρου λαού. «Νιώθουμε αυτήν την ευθύνη αφάνταστα, δεν μπορείτε να φανταστείτε κι εσείς πόσο αφάνταστα» είπε χαρακτηριστικά.

 

 https://www.pemptousia.gr/2021/01/giati-krivete-o-fovos-piso-apo-ton-emvoliasmo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου