Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

1η Αθλητική Διενοριακή Εκδήλωση από το Γραφείο Νεότητας της Μητροπόλεως Θήρας (Στιγμιότυπα)


Το περασμένο Σάββατο 25 Μαΐου το απόγευμα το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού & νήσων διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία για πρώτη φορά διενοριακές αθλητικές εκδηλώσεις στο Γήπεδο του Καμαρίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Επιφάνιος ευλόγησε την έναρξη των αγώνων και παρακολούθησε για αρκετή ώρα από τις εξέδρες του γηπέδου την προσπάθεια των παιδιών.

 Εκατοντάδες μαθητές προσχολικής, κατώτερης και μέσης εκπαίδευσης από τις κατηχητικές συντροφιές των ενοριών της Σαντορίνης βρέθηκαν στο γήπεδο, μαζί με τους κατηχητές τους και διαγωνιστήκαν σε διάφορα παιχνίδια-αθλήματα όπως αυγοδρομίες, τσουβαλοδρομίες, σπάσιμο μπαλονιών, αγώνα απλώματος, αγώνα ισορροπίας και αγώνα ταχύτητας 50μ. Πολλοί γονείς παρακολούθησαν από κοντά τις αθλητικές δραστηριότητες και χειροκρότησαν τα παιδιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία μικρή παρέλαση από τα παιδιά τύπου Ολυμπιακών Αγώνων...

Το πρόγραμμα ήταν "χορταστικό". Τα παιδιά το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Στο τέλος, έγινε η απονομή κυπέλλων στους νικητές και το ραντεβού όλων ανανεώθηκε καταρχάς για την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου όπου έχει προγραμματισθεί η Γιορτή Νεότητας στις 19.30 στην Xριστιανική Εστία και φυσικά για του χρόνου όπου - πρώτα ο Θεός- το Γραφείο Νεότητας σκοπεύει να επαναλάβει αντίστοιχη αθλητική διοργάνωση.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους επιτέλεσαν το οργανωτικό κομμάτι της εκδήλωσης, στους κατηχητές δηλαδή και στους εθελοντές και σε όσους στάθηκαν χορηγοί στην προσπάθεια αυτή.
Και του χρόνου...

Ακολουθούν φωτογραφίες: 

































http://neotitathiras.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου