Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Κατασκήνωση ΔΕΥΤΕΡΑ 17.6.2013


Η πρώτη μέρα της Κατασκήνωσης στην πόλη έφτασε!
Τα νυσταγμένα αλλά γεμάτα χαρά και ανυπομονησία πρόσωπα των παιδιών γέμισαν τις αίθουσες του ναού μας και μας μετέδωσαν τη ζωντάνια τους να ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις και δραστηριότητες.
Η ημέρα ξεκίνησε με την προσέλευση των παιδιών και την πρωινή προσευχή, συνοδευμένη από το Αγιογραφικό, στο οποίο τα παιδιά άκουσαν για την παραβολή του Σπορέα και τη σημασία της στη ζωή μας.
Ακουλούθως, τα παιδιά γυμνάστηκαν στο προαύλιο του Ναού και ύστερα, με Ομάδα Αγάπης του δεκατιανού τους ομαδάρχες, προσφέρθηκε στα παιδιά ένα πρόγευμα και χωρίστηκαν σε ομάδες των 8 παιδιών έκαστη. Οι ονομασίες των ομάδων μας, λοιπόν, φέτος είναι: Ενωμένοι, Πιστοί, Συνοδοιπόροι, Παντοτινοί και Αληθινοί, όπως πρέπει να είναι οι φίλοι μεταξύ τους!
Σαν πρώτη δραστηριότητα τα παιδιά έμαθαν ποια είναι η πορεία της δουλειάς ενός Αγιογράφου, και μόνα τους έκαναν την πρώτη τους Αγιογραφία, υπό την καθοδήγηση της κυρίας Μαρίας και των μικρών βοηθών της αλλά  και των δεσποινίδων Ελπίδας και Ντόρας.
Η μέρα μας συνεχίστηκε με το μεσημεριανό γεύμα, κατά το οποίο ξεκίνησαν και οι δοκιμασίες μεταξύ των ομάδων, και τελείωσε με παράσταση Καραγκιόζη.
Καλή αυριανή!

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις δραστηριότητες μας.
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου