Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Κατασκήνωση ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.6.2013



Ημέρα Παρασκευή και μάθαμε πως πρέπει να «συγχωρούμε 70 φορές το 7» ! Η παραβολή για τον βασιλιά που σπλαχνίστηκε το δούλο του και του χάρισε το χρέος του, ενώ εκείνος δε χάρισε το χρέος σε οφειλέτη του, έμεινε στο μυαλό των παιδιών και ανέκυπτε συχνά σε συζητήσεις μέσα στην ημέρα!

Το Αγιογραφικό και την πρωινή προσευχή διαδέχτηκε η γυμναστική και το δεκατιανό, με υπέροχους λουκουμάδες!

Η χαρά των παιδιών μεγάλη όταν ξαναείδαν τις δεσποινίδες Δώρα, Ελπίδα και Ασπασία, και υπό την καθοδήγησή τους δημιούργησαν από ανακυκλώσιμα υλικά μουσικά όργανα (βροχή, κιθάρα και μαράκες).

Νηστίσιμο σήμερα και το μεσημεριανό μας με γαριδοπίλαφο και για φρούτο κεράσια! Η μεσημεριανή δοκιμασία εξέπληξε και ενθουσίασε τα παιδιά, αφού διαγωνίστηκαν όχι μόνο τα ίδια αλλά και οι ομαδάρχες τους για να επικρατήσει ο πιο εύγλωττος, απαντώντας σε απλά ερωτήματα και μιλώντας για όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε ασταμάτητα!

Η ημέρα έφτασε στο τέλος της με τα παιδιά να δημιουργούν το δικό τους μόμπιλο, υπό την καθοδήγηση της κ. Ματίνας, σχεδιάζοντας ψαράκια και άλλες θαλασσινές φιγούρες, με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, έτοιμο να κρεμαστεί στα δωμάτια των κατασκηνωτών! 


 Ακολουθούν φωτογραφίες από τις δραστηριότητες μας








































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου